Amerika v Americe a s Amerikou

Tak lze jednoduše popsat vcelku jednoduchý recept na výborný a rychlý oběd na dovolené s rodinou. Pokud pak míříte třeba do Peninsula State Park, jako v tomto případě, počítejte s tím, že u Velkých jezer je větrno.

Počasí nic nezmění

To ale nevadí americkému revolučnímu vařiči Jetboil Flash, protože má Fluxring – patentované žebrování, které umožní ohřev v jakémkoliv počasí a přitom velmi efektivně. Ideální je k tomu plynová kartuše Jetpower. Jetboil je navíc skoro posledním, kdo dělá kartuše v kompaktní 100g velikosti, tedy tak, aby se daly sbalit přímo do vařiče.

Rychle a efektivně

Pokud jedete autem, po americku, tak nevadí, že vlečete půlkilogramové rodinné balení kuřecí polévky. Protože polévka Campbell’s je kondenzovaná, potřebujete ještě půllitr vody navíc. Ale v tom je kouzlo rodinného balení, které tak vystačí pro pět osob, respektive 4,5…

Ve Flashi bylo jídlo hotové ve dvou várkách – první pro děti, druhá pro rodiče. Vaří se totiž v půllitrových dávkách, aby v případě intenzivního varu nedošlo zbytečně ke znečištění vařiče přeteklou polévkou. Jeho celkový objem je však 1 litr. Ohřátí trvá stejně dlouho, jako když vaříte vodu, to znamená, do tří minut měly děti jídlo na stole.

Jídlo pro celou rodinu rychle, na cestě a za pár babek. Ideální.

Provozovatel webových stránek North Trappers s.r.o., 411 13 Třebenice 111, Česká republika, IČ: 28221672, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely.