Vaření na rybách nikdy nebylo jednodušší

Dobrý vařič je nepostradatelným společníkem každého rybáře. Dobrá káva, čaj nebo rovnou něco k jídlu?

Jetboil, americký výrobce revolučních vařících systémů, doporučuje pro rybáře Jetboil Flash. Spolu s filtrem Coffee Press je tak dokonalým nástrojem pro skvělou rybářovu filtrovanou kávu z čerstvě mletých zrn. Ideální je pak pro přípravu dehydratovaných jídel, polévek anebo, když otočíte Coffee Press, můžete si na něm napařit kousek ryby.

Flash konstruovaný jako nejbezpečnější

Největší předností Jetboilu je především jeho bezpečnost. To se hodí nejen ve stanu, když vás zastihne průtrž mračen, ale především v lodi. „Přeci to, že chytám ryby z lodi, neznamená, že si neudělám svoji skvělou kávu!“

Jasně, že ne. Jetboil není vařič, je to vařící systém, tedy všechny součásti máte kompaktně sbalené do jedné nádoby, a to včetně plynové kartuše, pokud si pořídíte 100g. Stejně trak, když je Jetboil složený, je opět jedním celkem, takže se nestane, že by nádoba spadla z kahanu a obsah se vylil v lodi na podlahu.

Ke stabilitě tak napomáhá variabilní trojnožka pro různé objemy plynových kartuší. Nádoba má výborně sedící víčko, díky kterému se nápoj nejen dobře nalévá, ale při nechtěném převrhnutí se jen tak její obsah nerozlije. Nádoba má navíc neoprenový obal s gelovým teploměrem. Víte tak, kdy se obsah blíží bodu varu a zároveň můžete „hrnec“ vzít do ihned do rukou.

IMG_0289

FluxRing® – patentovaná vychytávka

Největší výhodou je pak patentované žebrování FluxRing®, které vaření dokonale zefektivňuje – nespotřebujete tolik plynu, vodu uvaříte za něco málo přes dvě minuty a nevadí vám vítr, který bývá u vody častý. Jetboil Flash je navíc vybaven piezzo zapalovačem, takže vlhké sirky nebo trocha cákající vody nejsou při zapalování problém.

Před popálením vás zároveň uchrání spodní kryt, který při nalévání na nádobu nasadíte. Ten zároveň může sloužit jako odměrka nebo rovnou jako hrnek.

Jednoduše řečeno, vaření na rybách už nemůže být jednodušší.

 

Provozovatel webových stránek North Trappers s.r.o., 411 13 Třebenice 111, Česká republika, IČ: 28221672, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely.