Zajistěte dětem teplé jídlo kdekoliv

V některých restauracích, i když se to rapidně lepší, stále přetrvává postoj, že dětské jídlo se rozumí řízek a hranolky nebo špagety s kečupem. Proto si jako rodiče dost často bereme na výlety svá vlastní dětská jídla a příkrmy.

Výmluvy jako: „…nemáme mikrovlnku…“ nebo „…to asi ale budete muset počkat…“ sice slýcháme v restauracích stále méně často, požádáme-li obsluhu o přihřátí dětského jídla, ale proč na nich být zbytečně závislý?

Nakonec, když míříte do přírody, ne všude bude čekat v cíli alespoň stánek s párkem v rohlíku a horkým čajem. Vezměte proto s sebou jednoduchý na obsluhu a naprosto bezpečný vařící systém Jetboil.

Minimo_deti_1

Bezpečnost, jednoduchost a rychlost

Asi nejvhodnější variantou je MiniMo. Je dost široké, takže se v něm dá snadno ohřívat jídlo a při ohřevu ve vodní lázni nabízí dostatek prostoru. Bezpečnost a jednoduchost obsluhy jsou spolu s vysokou efektivitou ohřevu obrovskou předností systémů Jetboil.

Když jej složíte, je to jeden kus, takže nehrozí, že z vařiče hrnec sklouzne nebo spadne a vše se vylije. Natož, aby se ještě někdo opařil.

MiniMo má navíc na hrnci madlo a pro plynovou kartuš stabilizátor, respektive trojnožku, která zajistí, že se vařič nepřevrhne, dokud ho opravdu nenakopnete. K tomu ale stačí využít Hanging Kit a nepřevrhne ho ani Karate Kid ;-).

 

Vařič složíte asi za půl minuty a ohřívat začnete jednoduše otočením kohoutku ventilu, který velmi jemně a předvídatelně dávkuje plyn, a zmáčknutím tlačítka piezzo zapalovače. Půllitru vody uvaří MiniMo za zhruba dvě minuty, což se téměř vyrovná rychlovarné konvici.

Bonusem je, že se celý systém skladně vejde do hrnce o objemu 1 litr a zabere v batohu jen o malinko víc místa, než zmíněný litr. Jetboil MiniMo je z eloxovaného hliníku, takže je lehkýa proti obyčejným hliníkovým ešusům také zdravotně nezávadný.

Nechte si poradit jak si pro sebe vybrat ten správný Jetboil.

Provozovatel webových stránek North Trappers s.r.o., 411 13 Třebenice 111, Česká republika, IČ: 28221672, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely.